coffee-in-the-office

Кафето в работния процес

Сподели тази статия!

coffee-in-the-officeУдобството и спестеното време за наистина важните неща винаги са били приоритет. Те са и това, което всеки работодател или служител търси. Ако се замислим каква е ролята на хубавото кафе за офиса за двете страни, можем да открием много общи характеристики и желания, макар и представляващи двете страни на монетата. Познавате ли хора, които не могат да живеят без кафе? Определено те са част от вашите приятели, колеги, служители и близки. За тях ритуалът, наречен кафе, е важна част от деня им, без значение дали са у дома или в офиса. Но какво се случва на повечето работни места, има ли нужните условия служителите да се чувстват добре и да могат лесно и удобно да приготвят своето кафе? За щастие, в последните години на пазара се появяват множество кафе машини, които осигуряват това и впечатляват не само с функционалност и дизайн, но и с добавената стойност, която носят за своите потребители.

Качествената кафе машина в офиса идва с много преимущества за работния процес. Тези ползи не се изразяват само в спестеното време и качеството на кафето, те носят със себе си и удобството на спестено място. Новите кафе машини са по-лесни за почистване и най-важното повечето са тихи и не смущават служителите. Всеки един работодател иска служителите му да са продуктивни и мотивирани да работят. Оборудването на офиса с кафе машина може да сбъдне това желание, защото представлява комплимент към служителите и жест да им бъде предоставено това, от което така или иначе не биха се лишили – необходимата доза кафе. Въпреки че има работодатели, които смятат, че пиенето на кафе губи част от времето на служителите, е добре да се вземе предвид, че разходката до близкото заведение коства определено повече време. От друга страна, ценно работно време се пести и с доставянето на кафе до офиса, без да има необходимост да се ходи до магазина. Удобство носи също и възможността да се поръчва от онлайн магазин.

Повечето хора биха се замислили – колкото служители, толкова и вкусове. Това е вярно, но вече съществуват множество видове кафе машини, които имат различни функционалности и могат да отговорят на изискванията на всеки за качествено и ароматно кафе, в различните му разновидности.

Освен всичко, кафето има и социална функцията. То сближава служителите и изгражда един добcoffee-in-the-office 2ър колектив, защото сутрин всички се събират в общото помещение, за да си направят кафе. При една по-сложна кафе машина, те биха загубили много време. Но новите такива предлагат много удобни решения като капсулните системи, например. Благодарение на технологията си, те запазват вкусовите качества на любимата напитка, елиминират голяма част от неудобствата при традиционните машини и предлагат различни разновидности на вкусове и видове кафе. Това, което отличава капсулните системи от другите начини на приготвяне на кафето е, че всичко става за по-малко от минута, почистването е по-лесно от всяко друго, защото е необходимо само изхвърляне на капсулата и няма излишен разход на кафе, тъй като то е дозирано. В резултат, няма недоволни служители, които се възмущават от липсата на хигиена, а само такива, които щастливо се отправят към служебните си задължения, за да са по-усмихнати в старта на работния ден.

Взимайки предвид всички ползи, които хубавата кафе машина за офиса носи, най-добрият начин, за да се убедите в това, е да тествате. Вече има много фирми, които предлагат кафе машини за пробен период, така че всеки може да се убеди в ползата от тях и тяхното влияние върху работния процес.

Сподели тази статия!
0 Comment

Leave a Comment