Най-шантавите кафе машини

Най-шантавите дизайни на кафе машини

Сподели тази статия!

Продуктовият дизайн си е чисто изкуство и кафе машините не правят изключение. Както с всички останали продукти, дизайнърите на кафе машини също се състезават помежду си кой ще създаде най-минималистичен, оригинален, изненадващ външен вид на продукта. Ето и селекция от някои от най-шантавите предложения за дизайн на кафе машина.

Кафе будилник

Кафе машина будилник

Когато алармата прозвъни в 7 сутринта, бутонът snooze е най-желаният спасител. Но представете си че заедно със звънящата аларма, до главата ви има и чаша топло ароматно кафе – това вече е истинска мотивация да станете. Иновативната кафе машина будилник е с дизайн от британеца Джош Ренуф.

Канадиано

Кафе машина на Канадиано

Канадиано е може би най-минималистичния кафе дизайн, който може да си представите. Устройството е направено от дърво и сервира еднократна доза кафе. Поставете Канадиано върху чашата си, сложете смляното кафе в него, изсипете горещата вода и изчакайте готовото кафе да изтече през металния филтър.

 

Стиим пънк кафе машина

Кафемашина Stempunk

 

Дизайнът на португалеца Давиде Матеус изглежда сякаш е част от лабораторията на някой луд професор. Стиим пънк кафе машината се състои от две ръчно изработени стъклени колби, едната от които загрява водата. Парата избутва водата от долната колба към горната, където се намира смляното кафе.

 

Разтворима еспресо пръчица

Разтворима кафе пръчица

Дизайнът на Хео Джонг Им ще заплени и най-претенциозните кафе познавачи. Краищата на пръчищата са разтворими и направено от кафе, мляко и захар.

 

 

Сподели тази статия!
0 Comment

Leave a Comment