Nescafe Chocofreddo glass

Леден прилив на очарование – NESCAFE Chocofreddo

Сподели тази статия!

Nescafe Chocofreddo glassЛято е, горещо е и всички имаме нужда от нещо разхлаждащо – NESCAFE Frappe, студен шоколад, айс нектар, цитронада или нещо подобно. Истината обаче е, че всеки любител на кафето и шоколадовите изкушения иска нещо освежаващо и близко до любимия му вкус. NESCAFE знаят това и след като от 2002 година ни предложиха две разновидности на студено кафе – бяло и черно NESCAFE Frappe, от няколко години на пазара може да се насладим и на нещо наистина глезещо сетивата ни – NESCAFE Chocofreddo. Това е нежната ледена  напитка, която съчетава в себе си уникален вкус на 100% кафе Арабика и изкушаващ шоколад. Създадена специално за летния сезон, Нескафе Чокофредо съдържа студено мляко и много натрошен  лед.

Всяка напитка на NESCAFE се приготвя по специален начин. Точно това гарантира неповторимия вкус и наслада за душата, които носят продуктите под тази марка. Всички познаваме вкуса на фрапето и имаме високи изисквания за приготвянето му. Същото важи и за Chocofreddo, а там дори изискванията ни трябва да бъдат още по-големи, защото Chocofreddo е на разположение специално да ни поглези и очарова. Опитали веднъж, веднага ще се убедите в това.

И за да сме сигурни, че знаете какво да очаквате – ето и основните стъпките към съвършената напитка Chocofreddo. За приготвянето й са необходими разхлаждащ елемент – натрошен лед, следван от около 100 мл. охладено прясно мляко и тайната съставка – 35 гр. от разтворимата напитка NESCAFЕ Chocofreddo. Всичко това трябва да бъде разбъркано в оригиналната чаша на Chocofreddo и да срещне компанията на още няколко цели кубчета лед и две сламки.

Може би следващият въпрос е: “Къде мога да опитам това шокоЛЕДено–кафеено блаженство?”. Отговорът е: в по-добрите заведения или по-скоро тези, които знаят как да се подготвят за лятото. Ако все пак предпочитате да консумирате у дома любимата напитка, можете да направите онлайн поръчка на NESCAFE Chocofreddo

Сподели тази статия!
0 Comment

Leave a Comment