Buondi caffe

Buondi caffeИстория и разпространение

Марката BUONDI е създадена от компанията за кафе Montarroio през 1986 година. Седем години по-късно – през 1993 година, BUONDI е закупена от компанията Нестле, на която се дължи днешната огромна популярност на марката в целия свят. Като собственост на Нестле, BUONDI започва да се пече и пакетира в град Порто, Португалия. Производството на марката се осъществява там и до днес.

Кафе BUONDI обикновено се определя като синоним на качество и стил от ценителите на кафеената напитка в целия свят. За него се казва дори, че е най-доброто еспресо, което човек може да вкуси през живота си. Затова и кафе BUONDI се свързва с хора със специално отношение към живота – обичащи забавленията, наситеността с преживявания, почивката, елегантността и изтънчеността. Всяка чаша BUONDI е едно изключително преживяване, което пробужда сетивата и страстта в хората, които обичат да му се наслаждават.

От самото създаване на марката, имиджът на кафе BUONDI винаги е бил тясно свързан с отличното качество на кафето и специалното отношение към кафето на местата, където то се предлага – там, където изтънченият, добър вкус е в съчетание с добро, професионално обслужване. Така на кафе BUONDI се наслаждават хора от всички точки на света, отговарящи на това описание.

Кафе Buondi в България

За приготвянето на най-добрата еспресо напитка с марка BUONDI, на българския пазар се предлагат различни блендове еспресо и професионални кафе машини, които отговарят на отличното качество на марката. Буонди кафе и кафемашини в България се разпространяват от дистрибуторите на Нестле Профешънъл.

Разберете повече за възможностите за работа с продукта Buondi

Продуктов асортимент

В качеството си на една от най-добрите марки на Нестле, кафе BUONDI се радва на добро позициониране и в България. Любителите на кафето у нас се характеризират с предпочитанията си към печеното кафе на зърна. Затова и от Нестле предлагат една от своите най-космополитни брандове от този вид – кафе BUONDI със своите разновидности, задоволяващи вкусовете на различните консуматори:

BUONDI® Prestige – висококачествено кафе с неповторим вкус и завладяващ аромат. Отлична комбинация от специална селекция на Арабика и Робуста кафееени зърна за приготвяне на най-доброто еспресо.

BUONDI® Premium – неустоим аромат и изтънчен вкус, съчетани в един продукт. Висок клас кафе, получено от много добра комбинация на Арабика и Робуста кафеени зърна.

BUONDI® без кофеин – отлична комбинация на силния вкус на Робуста кафе и неповторимия аромат на Арабика кафе, за всички любители на безкофеиновите напитки.

 

Реклама и комуникация

Марката BUONDI винаги се е стремяла към уникалност, с която да се отличи от другите марки кафе. За целта специалистите, работещи за нея, наблягат на пъстротата в цветовете за да сътворят красивия дизайн на познатите ни опаковки на отделните продукти BUONDI. Този подход илюстрира много добре изтънчения имидж на марката, като я отличава значително от останалите марки кафе, които се предлагат на любителите на тонизиращата напитка. Нестандартното отношение към дизайна може да се види не само в опаковките на различните видове кафе BUONDI, но и в опаковките на пакетчетата захар, както и в специалните чаши за пиене на кафе и всички други комуникационни материали на марката. Всичко това изиграва много добра роля в комуникацията с хората, които избират BUONDI и остават лоялни точно на тази марка кафе, което неустоимо продължава да ги привлича завинаги.

Марката BUONDI е част от NESTLE Professional® – комуникационна инициатива на нейната компания – собственик Нестле. Идеята на NESTLE Professional® е на базата на дългогодишния си опит и професионалисти, с които работи, да предоставя на своите бизнес партньори брандирани решения за храни и напитки, които отговарят най-пълно на нуждите на консуматорите в съответния сегмент. NESTLE Professional® в България се стреми да предоставя нови и иновативни решения за храни и напитки. Част от решенията за напитки са именно продуктите с марка BUONDI – кафе на зърна с уникален вкус и най-високо качество: BUONDI® Prestige, BUONDI® Premium и BUONDI® без кофеин.

За да осигури на своите бизнес партньори пълния цикъл за професионалното приготвяне на кафеената напитка, комуникационната стратегия на NESTLE Professional® включва решения за продукти, машини и напитки с марката BUONDI. Това прави NESTLE Professional® надежден партньор, с чиято помощ се задоволяват напълно нуждите на консуматорите на кафе, насочвайки техните сетива към кафе BUONDI – марката с отлично качество, която обещава пълна наслада.

Част от NESTLE Professional® е и създадената през 2008 година Бариста Академия, която организира специализирани професионални образователни програми за предоставяне на знания и развиване на умения за професионалното приготвяне на кафеени напитки с еспресо (терминът бариста в превод означава приготвяне на кафе напитки на основата на еспресо). За приготвянето на това еспресо в Бариста академия използват марката BUONDI – най-доброто кафе на зърна, предлагано на пазара.

0 Comment

Leave a Comment