DALLMAYR

dallmayr-coverОт 300 години марката DALLMAYR е известна като дома на деликатесите в света на кафетата.  С първокласния си продукт PRODOMO, DALLMAYR принадлежи към най-известните и обичани сортове кафе. Тук качеството и традицията се свързва с модерния начин на живот. Изтънченият вкус се дължи на видовете използвано сурово кафе. За филтърно кафе се избират  зърна  Арабика  от подбрани места в Азия, Африка, Южна Америка.

Експертите по кафето на DALLMAYR предават знанията си  от поколение на поколение. Добрите им контакти в районите на отглеждане, техния усет за разпознаване на качественото кафе и спецификата при обработката, определят типичния и неповторим аромат и вкус на кафето  DALLMAYR. Постоянния контрол в целия производствен процес осигурява високия стандарт на качеството на DALLMAYR. Днес DALLMAYR пече средно дневно по 200 тона кафе, което се продава в целия свят.

ОБРАБОТКА НА КАФЕТО

Почистените зърна кафе се съчетават старателно едно спрямо друго, за да се постигне желания вкусов профил на DALLMAYR. При обработката  се отнемат   дразнещите  вещества и  горчивината от кафето. Кафеените зърна  се подбират грижливо,  обработват се щадящо, с печене до пълен аромат, смилат се и се опаковат за запазване на аромата.

ОПАКОВКА

При контакт с кислород и влажност на въздуха кафето загубва аромата си, както и  има способността да поема от други аромати, е необходимо да бъде добре съхранявано и защитено в затворен съд. Опаковките са защитени  с вентил, който позволява изтичането на CO2 навън и в същото време не пропуска навлизане на външен въздух навътре. След отваряне на опаковката с кафе се препоръчва отвореният пакет да се съхранява в хладилника или (още по-добре!) в хладилната камера. По този начин се съхраняват чувствителните, леко летливи етерични вкусови вещества и се запазва свежият му аромат. Тъй като самото кафе не замръзва в хладилната камера, Вие може да го приготвите веднага, без изобщо да се притеснявате .

Dallmayr-neiva

Dallmayr-granverde

dallmayr-via-verde

 

 

 

 

 

Основната дейност  на фирма „Съли Трейд“ ООД е дистрибуция на кафе и чай с марката DALLMAYR на територията на Република България. Фирмата ни предлага богат асортимент от  продуктите Dallmayr – Био-сертифицирани кафета, кафе на зърна, мляно кафе, инстантно кафе, капси, падове, чай, като отделните видове кафета се предлагат  в различни разфасовки.