WMF-1100S-app

Как да угодим на всички в офиса

Сподели тази статия!

WMF-1100S-new-automatic-machine-bluetoothВсеки, работещ в голям офис, помни момента, в който рано сутрин или в късния следобяд служители се устремяват към кафе машината, за да се наградят с ободряващо, ароматно еспрсо или топла млечна напитка. Дотук добре, но как да угодим на всеки? Как да предвидим предпочитанията и да удволетворим изискванията на всеки, решил да си пригови желаната кафе напитка в офиса? Тук е мястото да дадем кратък и утвърдителен отговор – WMF 1100 S.

Със своята изключителност и иновативна конфигурация, WMF 1100 S дава възможност на всеки в офиса да приготви желаната напитка напълно индивидуално. Чрез интегрирния Bluetooth в кафе машината, всеки служител, инсталирал приложението MyCoffee, може да приготви своята напитка както пожелае – по-късо еспресо, с повече или по-малко кафе, топла напитка с по-плътна пяна, с повече или по-малко мляко… опциите са безброй, а възможностите са неограничени. WMF 1100 S е машината, която може да угоди на предпочитанията на всеки в офиса, от най-непретенциозните, до тези, които държат да прибавят нотка индивидуалност към всяка напитка.

От официалният вWMF-1100S-appносител на кафе машините WMF в България Геник кафе решения ООД информират, че машината ще бъде пусната в серийно производство през м. април тази година,  веднага след което ще стартира и дистрибуцията и у нас.

Сподели тази статия!
0 Comment